Prenumerera på Liahona

Familj_tidning
Foto: LDS Media Library

Du prenumererar på kyrkans månatliga tidning Liahona genom att sätta in 90 SEK på Bankgiro 5270-5092. Liahona kan beställas på många olika språk. Du kan även prenumerera på kyrkans engelska månatliga tidning Ensign till samma pris. Från och med 2019 följer det med en speciell egen bilaga för barnen. Klicka HÄR för att läsa mera om det på engelska.

Barnens engelska månatliga tidning Friend och ungdomarnas tidning New Era kostar 72 SEK.

Glöm inte att uppge namn och din adress när du gör din inbetalning.

Priserna är för en årsprenumeration. Det tar ca två månader efter din inbetalning tills du får ditt första nummer av tidningen.

OBS! Efter ett år upphör prenumerationen om du inte gör en ny inbetalning. Det skickas inte ut någon faktura eller något inbetalningskort när din prenumeration är på väg att gå ut så du måste själv hålla reda på när det ar dags att förnya prenumerationen. När prenumerationen utgår framgår på varje tidning baksida.

Du kan även ta del av Liahona utan kostnad på internet (Klicka HÄR) eller via appen Evangeliebiblioteket.

Kontaktuppgifter rörande prenumerationer:

Tel: +46 (0)8 500 655 21