Ta del av kyrkans senaste generalkonferens i efterhand

Conf_center
Kyrkans konferenscenter till vänster och templet till höger, Salt Lake City, Utah, USA (Foto: LDS Media Library)

Helgen den 6-7 oktober 2018 höll Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga sin halvårliga världsomfattande konferens, kallad generalkonferensen, i Salt Lake City, Utah, USA.

Kyrkans president Russell M. Nelson betonade vikten av att vi använder kyrkans fullständiga namn.

En ny mötesordning för sabbatsdagen introduceras fr.o.m. januari 2019. Förändringens innebär ett större ansvar för enskilda och familjer att fördjupa sin tro på egen hand, med kyrkan som stöd i detta.

Byggandet av tolv nya tempel annonserades.

Konferensen innehöll även som vanligt många inspirerande tal och vacker musik. Läs, lyssna och lär mer genom att klicka på nedanstående länkar:

Ta del av generalkonferensens tal och musik i efterhand

Sammanfattning av konferensens nyheter och annonseringar

Förändringar när det gäller sabbatsdagens möten och balansen mellan evangeliestudier hemma och i kyrkan

12 nya tempel annonserades