Undervisningsmaterial

Kyrkans undervisningematerial är tillgänglig i Adobe® Acrobat® portable document format (PDF). För att kunna läsa PDF-filer krävs Adobe® Acrobat® Reader som du kan ladda ner gratis här Adobe Acrobat Reader

Undervisningsmaterial

Här finns uppdaterat material för lärare och elever att studera och ta del av.

Söndagsskolan 2013

Melkisedekska prästadömet & Hjälpföreningen
Kyrkans presidenters lärdomar 2013

Världsomfattande ledarutbildningsmöte

Seminariet

Seminariematerial
Elevens studievägledning

Lärarens studievägledning

Institutet

Institutmaterial
Elevens studievägledning

Lärarens studievägledning

Aronska prästadömet och Unga kvinnor

Material för barn (Primärföreningen)

Proklamationer och tillkännagivanden

Evangeliebilder

Boken Evangeliebilder är organiserad i sex delar: Gamla testamentet, Nya testamentet, Mormons bok, Kyrkans historia, Evangeliet i handling och Profeter i de sista dagarna. Bilderna i den här boken kan användas av kyrkans medlemmar när de ska läras sig och undervisa om evangeliet hemma eller i kyrkan. Beskrivande titlar, skriftställehänvisningar och annat källmaterial som kan användas när man vill veta mer om och samtala om bilderna finns i registret för Evangeliebilder. När du läser tillhörande skriftställen och källor fördjupas din kunskap om händelserna och evangelieprinciperna som skildras på bilderna. Boken kan köpas i din enhets bibliotek. Nedan finns bilderna. Boken finns i distrubitions centret i Västerhaninge.

Interaktiv utbildning online

Annat material