• Kontakta oss

Släktforskning

Övrigt material

Skrifterna online

Här kan ni läsa och studer Bibeln, Mormons bok, Läran & Förbunden samt Den kostbara pärlan.

Liahona

Här kan ni läsa kyrkans tidskrift Liahona med inspirerande artiklar, foton och illustrationer.

Generalkonferenser

Läs och hör talen från den aktuella Generalkonferensen samt även från de gångna konferenserna. Du kan här också välja språk.

Familjen - Ett tillkännagivande för världen

År 1995 understryker Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga den speciella betydelsen av äktenskap och familjen i en offentliggjord deklaration.

Den levande Kristus

Apostlarna i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga bär ett speciellt vittnesbörd om den levande Kristus.

Undervisningsmatrial

Kommer snart - Undervisningsmatrial till vissa av kyrkans program och klasser tillgängligt i PDF-format.

Encyclopedia of Mormonism online

The Encyclopedia of Mormonism, available online, can be an excellent source of information on a wide variety of subjects dealing with the beliefs, teachings, and practices of the Church. (Note: This encyclopedia is a joint product of Brigham Young University and Macmillan Publishing Company and does not necessarily represent the official position of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints.)

Funktionshindrade - hjälpmedel

En webbplats för hjälp för de som är funktionshindrade samt deras föräldar och ledare. (Engleska).