• Kontakta oss
    (Lokal taxa)

Informationsfilmer

Jesus Kristus

Om du vill lära dig mer om Herren Jesus Kristus och om hans viktiga roll i vårt liv kan du gå till www.JesusChrist.lds.org (Engelska), en webbsida som sponsras av kyrkan. Med ord av nutida profeter och apostlar som grund inriktar sig webbsidan helt på Frälsarens liv, lärdomar och mission, och på hur vi kan komma till honom och inbjuda andra att göra detsamma. Förutom våra ledares lärdomar har sidan länkar till skrifterna, ytterligare artiklar och multimediapresentationer.

Denna webbsida är en bra källa för alla som vill ha förstahandsinformation om vad medlemmarna i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga tror om Jesus Kristus. Det är också en bra resurs som kyrkans medlemmar kan använda sig av när de delar med sig av sin tro till andra."

Mormon.se

Här får du svar på viktiga frågor om: Vad händer när vi dör? Vad är meningen med livet? Hur kan jag bli lycklig? Är mitt liv en tillfällighet? Om vem Gud, Jesus och den Heliga Anden är samt svar på många andra frågor om vår tro.

Internationale Websites der Kirche

Andra länders webbsidor

Länkar till den officiella hemsidan för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga i andra länder.

LDS.org

Här finner du massor av material att läsa. Du kan här beställa material. Läsa tal från generalkonferenser och mycket mer. (Allt på engelska)

Familjen

Här hittar du fler länkar till ämnena "Familjens hemafton", "Stärka familjen" och "Hem och familj: Utbildning". (Engelska)

Family Search

På kyrkans släktforskningssida, www.familysearch.org (engelska), kan du forska efter dina förfäder. Du hittar också material som är till hjälp i din släktforskning. (Allt på engelska)

New Family Search (engelska) är en webbplats för kyrkans medlemmar.

Haushaltsführung

Provident Living (Leva förutseende)

Webbsidan Opens external link in new windowwww.providentliving.org (engelska) har information om ämnen som hushållsarbete, utbildning och vidareutbildning, hälsa, andligt välbefinnande och resurser för kyrkans ledare.

Ausbildungsmöglichkeiten

Utbildningsmöjligheter - BEsmart.com

Information om utbildningsmöjligheter för ungdomar (engelska).

Tempel i hela världen

På den här sidan hittar du detaljer om alla tempel som används av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga i hela världen (engleska).

Kirchengeschichte

Kyrkans historia

Lär dig mer om Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heligas historia på den här webbsidan (engelska).

Kyrkans musik

Lyssna på kyrkans musik online eller ladda ner psalmerna som MP3-filer (engelska)

Tabernakelkören

Webbsida om den världsberömda Tabernakelkören i Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga (engelska).