Hjälp

• Kontakta tillverkaren om du har frågor om installationen, nedladdningen eller läsarens funktion. Du kan nå tillverkarens hjälpsidor via länkarna som ges nedan. Kom ihåg att när du gör det lämnar du den officiella webbsidan för Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga. Trots noggrann kontroll av innehållet accepterar inte kyrkan något ansvar för innehållet i externa länkar. Dataoperatörerna för de länkade sidorna har ensamma ansvaret för deras innehåll.
    Opens external link in new windowAdobe® Acrobat®, Opens external link in new windowAdobe® Acrobat® Reader, Opens external link in new windowAdobe Flash Player, Opens external link in new windowwww.adobe.com.

• Frågor och feedback Har du frågor eller kommentarer om innehållet i kyrkans digitala publikationer? Opens external link in new windowKontakta oss då här.

• Använd vår interna länk på kontaktsidan i fönstret På grund av de många meddelanden vi får kan vi tyvärr inte besvara alla. Men vi försäkrar er att vi läser alla meddelanden. Vi vill också att du ska känna till att den här sidan ständigt utvidgas och förbättras som ett resultat av din feedback och våra insatser för att betjäna våra besökare.

• Frågor och feedback Har du frågor eller kommentarer om innehållet i på denna webbplats? Opens external link in new windowKontakta oss då här.