Arkiv: Augusti

Nytt tempelpresidentpar i Finland kallade från Göteborg

Seppo och Kirsti Syvänen från Utby församling i Göteborgs stav tjänar från och med november 2015 som  tempelpresidentpar i templet i Helsingfors.

Våra mål … som för oss till honom

Hur uppnår du dina mål?

Bli oberoende - Cristina

Cristina berättar för oss vad hon gör varje dag för att skapa vanor som gör henne oberoende. Genom små och enkla medel uträttas mycket stort.

Guds hand i mitt liv

"1991-1992 var bland de tuffaste åren i mitt liv. Samtidigt utgör de åren en period då jag oerhört tydligt fick se Guds hand i mitt liv."

Hur man håller ett äktenskap levande i 50 år

Maj-Lis och Ingvar Karlsson i Umeå firade den 7 augusti 2015 sin 50 åriga bröllopsdag. Läs deras tankar om hur man håller äktenskapet levande i så många år.

Om jag kan, så kan du!

Varför vill Jesus att vi ska bjuda ​in våra vänner till kyrkan?​

Om jag kan, så kan du! - Thomas

Varför vill Jesus att vi ska bjuda ​in våra vänner till kyrkan?​

Hur är det att ha en praktikplats vid kyrkans EU-kontor i Bryssel?

Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heligas EU-kontor stöder kyrkans ansträngningar att stärka relationerna till regeringar inom EU. En intervju med Rakel Nilsson.

Hjälp till att göra släktinformation sökbart på internet

Mellan den 7 augusti till och med den 14 augusti 2015 kommer ett stort indexeringsevent att pågå över hela världen. Även du är inbjuden att vara med.

En gåva av frid och beskydd

"När vi blir medlemmar i kyrkan genom dopet, fylls vi med hoppet om evigt liv och om att vi kan komma närmare Gud genom att bättre förstå honom och hans syfte för oss."