Arkiv: Juli

Bli andligt och timligt oberoende – Undervisa om välsignelserna med fasta och fasteoffer

Mål för Europa-området – Förstå hur du kan påbörja din resa mot att bli andligt och timligt oberoende genom att undervisa och lära dig om välsignelserna av fasta och fasteoffer

Tabernakelkören på turné i Europa 2016

Tabernakelkören och orkestern vid Temple Square kommer att göra en internationell turné och besöka åtta europeiska städer under sommaren 2016.

Tabernakelkören på Europaturné 2016

Nyligen kom nyheten att Tabernakelkören för första gången på 18 år gör en turné i Europa. De kommer tyvärr inte till Sverige, men kommer under sommaren 2016 att uppträda i 8 europeiska städer, bland annat Berlin och Paris. Klicka på artikeln för att läsa mera på engelska.

Oväntat besök av äldste Oaks i Stockholm

Många medlemmar i Gubbängens församling blev förvånade när de möttes av mötesvärdens viskning ”Äldste Oaks är här” när de kom till kyrkan den 12 juli.

Släktforskning och seminarium i Almedalen

I början av juli var det politikervecka i vanlig ordning i Almedalen i Visby. Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga hade en delegation från Familysearch på plats samt höll ett seminarium om familjens betydelse.

Russell M. Nelson ny president för de tolv apostlarnas kvorum

Russell M. Nelson insattes som ny president för de tolv apostlarnas kvorum den 15 juli 2015. Han efterträder Boyd K. Packer som avled den 3 juli. Klicka här för mer information på engelska.

"En sång för min själ"

I Örebro pågår arbetet med att sätta upp musikalen ”En sång för min själ”. Det är den 14:e musikaluppsättningen i Örebros församling.

Ta del av begravningsgudstjänsten för president Boyd K. Packer

Begravningsgudstjänsten för president Boyd K. Packer hölls i Tabernaklet på Temple Square i Salt Lake City fredagen den 10 juli, Klicka här om du vill läsa om eller ta del av hela gudstjänsten i efterhand.

Uppdatering av områdesplan Europa

Den förenklade områdesplanen initierades i januari. Halva året har nu gått.