Arkiv: Februari

Minnen, tjänande och vänskap

Brita Eriksson (87) och Birgitta Wennerlund (73) har tjänat mycket sida vid sida under årens lopp, från det att Birgitta flyttade till Kristianstad i början av 1970-talet.

Tacksam för templets förbund

Hur kunde något lätta min sorg över att min ofödda son var döende?

Unga Ensamstående Vuxna i Europa kommer till undsättning - Ágostons berättelse.

Ágoston berättade om Mormons bok för sin mammas kusin. Genom den Helige Anden kände hon att den var sann och berättade att hon sökt efter sanningen i 40 år.

Tre nya biskopsråd när gränserna drogs om i Stockholm

Söndagen den 1 februari 2015 hölls ett gemensamt sakramentsmöte för de fyra stockholmsenheterna i Stockholms stav, Täby, Jakobsberg, Gubbängen och Stockholm. Att det skulle bli förändringar meddelades redan i inbjudan till mötet.

Föräldrars rättfärdiga exempel

Behovet av rättfärdiga föräldrars exempel är lika stort i dag som det någonsin har varit. 

Ny mark bryts i Handen

Den 7 februari 2015 togs första spadtaget för det nya möteshus som Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga ska bygga centralt i Handen, Stockholm för både Handens och Vendelsös församlingar att träffas i.

Unga Ensamstående Vuxna i Europa rycker ut - Berättelsen om Diana.

Diana kontaktade alla församlingens inaktiva Unga Ensamstående Vuxna och bjöd dem till kyrkan. En av dem, Lorenzo, svarade och kom till kyrkan igen. Han uppskattar hennes omsorg.

Brev angående områdesplanen för 2015 från områdespresidentskapet

Medan vi fortsätter sträva mot målet att fördubbla antalet aktiva medlemmar i kyrkan i Europa, vill vi delge er områdets plan för 2015.