Arkiv: Januari

Släktforskningscentren förbereds att ta emot ungdomar

Personal på släktforskningscentren i Malmö stav samlades för att få mer utbildning och alla hoppas nu att många ungdomar ska anta utmaningen från äldste Neil L Andersen: ”Min utmaning till er är att förbereda lika många namn för templet som dopen ni utför i templet.”

Isak från Visby döptes i Jordanfloden

På sin åttaåriga födelsedag döptes Isak B från Visby gren i Jordanfloden, samma flod där Jesus Kristus en gång döptes.

Unga Ensamstående Vuxna i Europa kommer till undsättning – Jomars berättelse.

Jonathan bjöd upprepade gånger med Jomar till kyrkan utan framgång. Till slut sa Jomar ja, och när han kom till kyrkan kände han Anden och fann meningen med sitt liv.

Unga män och Unga kvinnor i Malmö på studiebesök till Kastrups flygplats

Andre rådgivaren i biskopsrådet i Malmö församling, Magnus Molbaek som arbetar som flygledare på Kastrups flygplats inbjöd Unga män och Unga kvinnor till ett studiebesök på sin arbetsplats.

Julaktivitet i Hägersten

Söndagen den 21 december inbjöd Primärföreningen i Hägerstens församling till lite julfirande efter söndagsmötena. Bl.a. dekorerades en pepparkakskyrka till formen som kapellet i Hägersten.

Stavskonferens för Stockholms stav

Efter att ha blivit inröstad som stavspresident ett år tidigare var detta första stavskonferensen som president Jakob Hagman presiderade över i sin helhet. Konferensens tema var detsamma som stavens tema för 2014, ”Påskynda frälsningsarbetet”.

Unga vuxna gläds åt att besöka templet tillsammans

Ungefär varannan månad inbjuds de Unga vuxna i Köpenhamns stav att besöka templet tillsammans. De gånger besöken förläggs till lördagar inbjuds också de unga vuxna i Malmö stav att göra dem sällskap.

Gästhemmet - information

Här hittar du aktuell information om gästhemmet vid templet i Stockholm. Här finns uppgifter om bokningsregler, receptionens öppettider, priser mm.