Arkiv: Maj

Personlig omvändelse genom tro på Jesus Kristus

Tro på Herren Jesus Kristus är den första principen som anges i Trosartiklarna. Det är stenen som lägger grunden som allting i frälsningsplanen bygger på. Alma jämför tron med ett frö. Tron slår rot genom en önskan att få tro, och genom ansträngning och arbete från vår sida växer sedan den tron och blir starkare.

SM-mästare och blivande missionär

Möt Andreas Lindquist, 19 år. Han är killen som nyligen vunnit SM i judo! Men hur duktig han än är i judo är det inte därför vi träffar honom. Det är istället för hans orubbliga vilja och engagemang att gå ut på mission.

Släktforskning är något som jag älskar!

Mitt vittnesbörd om släktforskning är otroligt starkt – om vi är villiga att sitta ner och ta tid från våra liv så kommer det välsigna oss på sätt som känns overkliga.

For the strength of youth (FSY) i Lund

Den 30/6 - 5/7 2014 hålls ungdomskonferensen "For the strength of youth" (FSY) i Lund. Inbjudna är ungdomar i åldern 14-18 år från hela Skandinavien.

Utmaningen antogs. Löftet uppfylldes. - Video

Upptäck hur Unga Ensamstående Vuxna i Europa antog Äldste Ballards utmaning att ta en ytterligare person till Kristus. Utmaningen fortsätter och liv blir välsignade.

Stavskonferens för Göteborgs stav

Söndagen 27 april hölls en stavskonferens för alla medlemmar i Göteborgs stav. Den här gången var det utsändning via webcast från Borås församling. Mötesnärvaron var drygt 1100 personer.

Organisationerna i kyrkan

Jesus Kristus är kyrkans överhuvud. Under hans ledning leder och undervisar generalauktoriteter och lokala ledare kyrkans medlemmar runt om i världen.