Arkiv: April

Det uppväxande släktet - Videor

UEV i Europa kommer till undsättning – Jerwins berättelse

Tack vare honom - Video


Jesus Kristus är världens Frälsare och Guds Son. Han är vår Återlösare. Gud sände Jesus Kristus till jorden för att ge oss ett sätt att övervinna våra synder och ofullkomligheter. (Johannesevangeliet 3:16)

Minnesstund för äldste Bailey

Den 2 mars 2014 blev en ung missionär, äldste Mason Bailey, 19 år, påkörd av en bilist och avled. En vecka senare, söndagen den 9 mars, hölls en minnesstund för honom i Västerås kapell.

En söndag för hela kommunen

Efter många månaders förberedelse kom äntligen söndagen den 8 december 2013. Handens församling hade gjort alla ansträngningar de kunde för att bjuda in alla i kommunen till en ”Söndag i julens sanna anda”.

Kommande evenemang - Sverige

Kommande evenemang i Sverige

Ny ungdomssida erbjuder 150 aktivitetsförslag

För att stöjda ungdomsledare och ungdomar i sökandet efter roliga och meningsfulla aktiviteter så har kyrkan lanserat en ny webbsida med mer än 150 förslag på aktiviteter. Aktiviteter som kan användas över hela världen.

Ny webbsida för det uppväxande släktet i Europa

Unga Män och Unga Kvinnor och Unga Ensamstående Vuxna kommer att hitta videor, musik, skärmsläckare, bokmärken och affischer skapde just för dem.

Nytt tempelpresidentskap i Köpenhamn

Den första november 2013 fick templet i Köpenhamn ett nytt presidentskap som ska betjäna medlemmar i Danmarks stavar och Malmö stav i tre år.

Fira midsommar i Tyresta by eller Utby

Välkomna till midsommarfirande fredagen den 21 juni i Tyresta By, alldeles vid Tyresta Nationalpark, söder om Stockholm. Förra året besökte ca 5 000 personer evenemanget! Ett evenemang initierat och till största delen genomfört av Jesu Kristi Kyrka av Sista Dagars Heliga!

Vårt ”egentliga” kall

När min hustru och jag intervjuades inför vårt nuvarande kall, frågade hon: ”Vilket är vårt huvudansvar?” Svaret var direkt, och kom som en uppenbarelse. ”Ni är missionärer.” Dessa enkla ord fick mig att tänka djupt på varje kalls sanna innebörd.